Ga naar inhoud
MAP

Ontdek Bosk Elfbergen per GPS

Oudemirdum

Op dinsdag 29 oktober organiseert de Gaasterlandse Natuurweek i.s.m. Staatsbosbeheer en Altijd Buiten een actieve GPS tocht voor het hele gezin door de Gaasterlandse bossen.

Neem alvast een kijkje

Op dinsdag 29 oktober organiseert de Gaasterlandse Natuurweek i.s.m. Staatsbosbeheer en Altijd Buiten een actieve GPS tocht voor het hele gezin door de Gaasterlandse bossen.

GPS Tocht
In het bos is een GPS tocht uitgezet die start vanaf de Werkschuur van Staatsbosbeheer aan de Houtwal in Oudemirdum. Na een duidelijke instructie gaat men, per groepje van max 8 personen, met een GPS apparaat op pad. Aan de hand van verschillende vragen op papier en een aantal aanwijzingen in het bos komt men, mogelijk, op verrassende plaatsen.

Bij terugkomst kunnen de deelnemers met warme chocomelk nagenieten bij het kampvuur.

Aanmelden noodzakelijk
Voor deze activiteit zijn zowel in de ochtend als in de middag een aantal starttijden aangemaakt. De duur van de tocht is 2 – 2,5 uur en de minimum leeftijd is ong. 6 jaar. De kosten voor deelname bedragen € 20,= per groep van max. 8 personen. Aanmelden is noodzakelijk en doe je via nationaallandschap.frl/evenementen.

Wanneer:
29 oktober
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Ontdek Bosk Elfbergen per GPS

Werkschuur Staatsbosbeheer
Houtwal 2
Oudemirdum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, inspiratie, de Uitagenda en last minutes van VVV Waterland van Friesland.