Ga naar inhoud
MAP

DUO-concert

Sneek

Op zaterdag 19 oktober, van 20.00 tot 22.00uur, verzorgen Gemengd Koor Evergreens en het Vocaal Ensemble Eljakim een concert in De Spil, Molenkrite 169 Sneek. Eljakim heeft een werelds, religieus repertoire. Evergreens heeft een breed repertoire van klassiek, evergreens en pop. Veel afwisseling!

Neem alvast een kijkje

DUO-concert Eljakim en Evergreens

Een bijzondere combinatie!

Op zaterdagavond 19 oktober, van 20.00 tot 22.00uur, verzorgen Gemengd Koor Evergreens en het Vocaal Ensemble Eljakim een concert in de grote zaal van De Spil, Molenkrite  169 te Sneek.

Eljakim is een gemengd koor met een werelds en religieus repertoire. Zij zingen a-capella, dit betekent zonder ondersteuning van piano of andere instrumenten. Een heel ander koor dan Evergreens. Evergreens heeft een breed repertoire van klassiek, evergreens en popmuziek en wordt ondersteund door een combo, bestaande uit een pianiste, een drummer, een basgitarist en een gitarist.

Met een gezamenlijk optreden willen we elkaar inspireren en een mooie voorstelling verzorgen.

Eljakim zal onder andere May it be, uit de film Lord of the Rings en This Marriage van Eric Whitacre ten gehore brengen. Evergreens zingt onder andere Bella Ciao en Do bist in myn hert. Daarnaast brengen we een aantal nummers gezamenlijk: The Road home van de Eljakim en Halleluja van de Evergreens. Als gezamenlijke afsluiting zingen we We’l meet again

Veel afwisseling!

De bindende factor is de professionele dirigent: Erwin de Ruijter, hij is dirigent van beide koren.

Beide koren willen graag nieuwe leden verwelkomen dus dit is een kans om eens te zien hoe leuk zingen in een koor is. We zeggen altijd: iedereen kan zingen dus u ook.

De toegang is gratis: u bepaalt zelf welke financiële bijdrage u wilt geven voor de onkosten.

Wanneer:
19 oktober
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je DUO-concert

de Spil
Molenkrite 169
8606WD Sneek
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, inspiratie, de Uitagenda en last minutes van VVV Waterland van Friesland.