Ga naar inhoud
MAP

Brette Hoanne

Oosterzee

Laat je inspireren op deze unieke plek aan het Tjeukemeer. Hier ga je van uitzicht naar inzicht en heb je helemaal het rijk alleen. Onze gerenoveerde waterherberg is een fijne plek voor gezelschappen tot 12 personen.

Neem alvast een kijkje

Bekijk alle 4 foto's

Vergaderen bij de oude waterherberg Zoek je een buitengewone locatie? Laat je inspireren op deze unieke plek aan het Tjeukemeer. Hier ga je van uitzicht naar inzicht en heb je helemaal het rijk alleen. Onze gerenoveerde waterherberg is een fijne plek voor gezelschappen tot 12 personen. Voor vergaderingen of andere bijeenkomsten. Dit is een plek om je bewust te worden. Van je creativiteit bijvoorbeeld. Of voor ontspanning, een heidag, een teamuitje of om samen te zijn.

Brette Hoanne ligt vlakbij de A6 en direct aan het Tjeukemeer. Een uitzonderlijke (vergader)locatie waar je meteen voelt wat een weids uitzicht met je doet. Eenmaal in de voormalige waterherberg - waar beurtschippers vroeger stiekem uit de pot snoepten - maken we het je graag gemakkelijk. Met (overh)eerlijke Keen Coffee of thee kun jij bij aankomst even lekker landen. Met aandacht ontworpen Je vindt bij ons de warmte van een historische huiskamer in een moderne en sfeervolle setting. Het interieur is bedacht, ontworpen Ć©n gemaakt door Karlijn: van modulaire tafels tot stijlvolle bloempotten en van geometrische vazen tot keramieken koffiemokken. Je merkt dat er tijd en aandacht aan is besteed. Met veel liefde gecreĆ«erd. Vind inspiratie op een fantastische locatie. Je kunt je ā€˜creatieve eiā€™ kwijt in verschillende workshops: vilten, zeefdrukken of keramiek. Met onze workshops doe je een stapje terug in de tijd. Je ervaart hoe mooi het is om iets met je eigen handen te maken. Als je bezig bent, heb je volledige focus op het creatieve proces. Je komt in een flow en krijgt vast en zeker meer waardering voor de schoonheid van ambachtelijke, duurzame en eerlijk geproduceerde materialen.

Uitwaaien op het Tjeukemeer Aan boord van onze Lemsteraak geniet je van de vrijheid en stilte om je heen. Op het water ontdek je ook hoe je als team samenwerkt āˆ’ al hoef je niet per se iets te doen. Onze stoere zeebonk Theo kan het schip ook in zijn uppie besturen. Staat er een pittig windje? Geen probleem, dan neemt Theo een scheepsmaatje mee. Laat ons weten wat je wensen zijn en wij organiseren een heerlijk ontspannen dagje voor jou. Op de Lemsteraak kun je met een gezelschap tot 12 mensen heerlijk vertoeven.

Afstand tot jouw locatie:
Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, inspiratie, de Uitagenda en last minutes van VVV Waterland van Friesland.