Ga naar inhoud
MAP

Jachthaven Hoora Heeg

Heeg

Gelegen in het gezellige dorp Heeg is de beschutte haven van Hoora Recreatie een perfecte uitvalsbasis voor uw (vaar)vakantie. De haven is open voor passanten in een zeilboot of sloep tot 8 meter. Ook is de haven een vertrouwde plek om ā€™s avonds naa...

Neem alvast een kijkje

Bekijk alle 15 foto's

Gelegen in het gezellige dorp Heeg is de beschutte haven van Hoora Recreatie een perfecte uitvalsbasis voor uw (vaar)vakantie. De haven is open voor passanten in een zeilboot of sloep tot 8 meter. Ook is de haven een vertrouwde plek om ā€™s avonds naar terug te keren voor gasten die bij ons een boot hebben gehuurd. De haven is van alle gemakken voorzien: schone wcā€™s, warme douches en een afwasgelegenheid. Er zijn picknicktafels om gezellig te plaats te nemen, grasveldjes om een spelletje te doen en vuurkorven om bij op te warmen. Verder zijn er diverse barbecue-mogelijkheden en is er uiteraard Wifi en volop parkeergelegenheid. Aan de balie is een eenvoudige campingset te huur om te kunnen koken in de trekkershut. Overkappingen aan weerszijden van de haven zorgen altijd voor een droge en beschutte plek om te recreĆ«ren.

Ligging
De jachthaven ligt in het schitterende watersportdorp Heeg. Je kunt bij ons verschillende typen accommodaties huren. Op ons terrein staan twee ingerichte glampingtenten. Daarnaast kun je comfortabel overnachten in Ć©Ć©n van de vier luxe houseboats in de haven, direct aan doorgaand vaarwater! De jachthaven is ideaal gelegen. Vanuit onze haven vaar je met je (gehuurde) sloep of zeilboot gemakkelijk prachtige vaarroutes over de Friese meren. Het centrum met gezellige terrasjes, restaurants en winkels is eenvoudig te voet te bereiken. Om je verblijf helemaal naar je wensen in te vullen kun je bij Hoora Recreatie behalve voor accommodatie, ook terecht voor de huur van elektrische sloepen, zeilboten, sup's en kano's.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Jachthaven Hoora Heeg

Gouden Boaijum 10
8621 CV Heeg
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, inspiratie, de Uitagenda en last minutes van VVV Waterland van Friesland.