Ga naar inhoud
MAP

Stichting Vrienden van de Hobbe van Baerdt Kerk

Joure

De stichting heeft als doel het verlenen van financiële ondersteuning aan de instandhouding en het gebruik van de kerk, bijvoorbeeld door het organiseren van evenementen en optredens, en het dienstbaar maken van deze kerk voor de totale (Jouster) samenleving.

Neem alvast een kijkje

De stichting heeft als doel het verlenen van financiële ondersteuning aan de instandhouding en het gebruik van de kerk en het dienstbaar maken van deze kerk voor de totale (Jouster) samenleving. De kerk aan Midstraat 69 in het centrum van Joure is uitermate geschikt voor het organiseren van velerlei kleinschalige evenementen. Te denken valt hierbij aan maatschappelijke bijeenkomsten als cursussen, congressen etc.

Daarnaast is het kerkgebouw uitermate geschikt voor muzikale en literaire optredens. Ook kan het gebouw worden gebruikt voor bijvoorbeeld het organiseren van markten, trouwerijen/feesten en als vergaderlocatie of oefenruimte voor theatergroepen/dansgroepen. Voor het organiseren dan wel faciliteren van evenementen kan contact worden opgenomen met de stichting.

Boek hier je tickets voor de concerten in de Hobbe van Baerdt Tjserke in Joure.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Stichting Vrienden van de Hobbe van Baerdt Kerk

Midstraat 69
8501 AE Joure
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, inspiratie, de Uitagenda en last minutes van VVV Waterland van Friesland.