Skip to main content
MAP

Mary's Place Store

Bolsward

Een gezellige winkel met niet alleen woonaccessoires, meubels en servies, maar ook belegde broodjes en delicatessen.

Take a look

View all 4 pictures

Mary's Place Store is een gezellige winkel met niet alleen woonaccessoires, meubels en servies, maar ook belegde broodjes en delicatessen.

Maarten Jonker en Florien van der Aar kennen we van de Bed & Breakfast Mary’s Place op de Tsjerkebuorren in Easterein. Maarten en Florien houden ervan hun gasten in de B&B te verwennen met heerlijk eten en gastvrijheid. Met hun nieuwe winkel kunnen ze nu nog meer mensen laten ervaren, voelen en proeven. “Met hetzelfde idee als bij de B&B verkopen we in Mary’s Place Store zoveel mogelijk duurzame merken en producten, waar we zelf blij van worden,” vertelt Florien. In de winkel in Bolsward bieden Maarten en Florien veel producten uit de streek aan. Als het niet anders kan, komen producten van iets verder weg. Maar er zit altijd een persoonlijk verhaal achter. Producten komen niet zomaar in het assortiment. Maarten en Florien worden heel blij van hun nieuwe store, die als belevingswinkel is ingericht. Je ziet daarin Floriens passie voor sfeer en inrichting terug. Deze passie wordt mooi gecombineerd met die van Maarten: heerlijke broodjes en bijzondere delicatessen. Zo vind je er prachtige kandelaars, in leer gebonden notitieboeken, lokaal bier en lokale kaasjes. Als je Mary’s Place Store binnenstapt ben je even in een andere wereld, de wereld van Maarten en Florien, een wereld vol ideeën en inspiratie.

Mary’s Place Store is geopend elke donderdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Op afspraak is de winkel ook buiten openingstijden te bezoeken.

Opening hours:
Now open
Distance to your location:

Here you will find Mary's Place Store

Grote Dijlakker 32
8701 KW Bolsward
Plan your route

from your location

Show results

Search & book

Traveling party