Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Skipshelling Blom

Hindeloopen

Skipshelling (scheepswerf) Blom is sinds 1957 gevestigd in het Friese Hindeloopen. Blom is gespecialiseerd in de bouw van stalen casco’s (technisch vaarklaar), o.a. van Lemsteraken. Ook voor onderhoud, reparaties, refit en winterstalling kunt u uitstekend bij ons terecht.

Hier schon mal ein Vorgeschmack

STAAL EN ALUMINIUM CASCO'S

Skipshelling (scheepswerf) Blom is sinds 1957 gevestigd in het Friese Hindeloopen, direct aan het IJsselmeer. Het familiebedrijf is gespecialiseerd in de bouw van stalen casco’s (technisch vaarklaar), o.a. van Lemsteraken naar eigen ontwerp. Naast het bouwen van casco’s worden door ons ook stalen pakketten voor schepen (plasma)gesneden welke door derden worden afgebouwd. 

ONDERHOUD, REPARATIE, REFIT en WINTERSTALLING

Ook voor onderhoud, reparaties, refit en winterstalling kunt u uitstekend bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in rondspant reparaties, met respect voor traditie. Skipshelling Blom maakt varen lichter en comfortabeler met bijvoorbeeld onze hydraulische maststrijkinstallatie, RVS zwaarden/roer en andere innovaties. Maak gebruik van onze expertise en geniet meer en langer van uw schip!

Entfernung zu Ihrem Standort:
Zeige Suchergebnisse

Suchen & Buchen

Reisegruppe