Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Lezing over nachtvlinders 'Van Lieveling tot Weeskind'

Bezoekerscentrum Mar en Klif, Oudemirdum

Op dinsdagavond 29 oktober organiseert IVN Súdwesthoeke i.s.m. Bezoekerscentrum Mar & Klif een lezing over de wondere wereld van nachtvlinders, getiteld ‘Van Lieveling tot Weeskind’ door Abel Jagersma.

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Op dinsdagavond 29 oktober organiseert de Gaasterlandse Natuurweek i.s.m. Bezoekerscentrum Mar & Klif een interessante presentatie over de wondere wereld van Nachtvlinders, getiteld ‘Van Lieveling tot Weeskind’ door Abel Jagersma van de Vlinderwerkgroep van IVN Súdwesthoeke.

Dagvlinders zijn geliefd bij het grote publiek, maar hun nachtelijke tegenhangers – vaak een beetje denigrerend motten genoemd, zijn ten onrechte minder of helemaal niet geliefd. Door hun verborgen leefwijze zijn het voor de meeste mensen onbekende wezens. En onbekend maakt onbemind. Dat is echter volkomen onterecht. Nachtvlinders zijn qua kleur en tekening minstens zo aantrekkelijk als dagvlinders. Bovendien is er bij nachtvlinders veel meer variatie in grootte, vleugelvorm en bouw van het lijf.

Het is dus zeker de moeite waard om je te laten meenemen in de wondere wereld van de nachtvlinders tijdens de presentatie van “Van lieveling tot weeskind”.

De lezing vindt plaats in Bezoekerscentrum Mar en Klif, Brink 4 in Oudemirdum. Inloop om 19:45 uur met een kopje koffie/thee, start lezing om 20:00 uur.  De kosten voor deelname bedragen €4 incl. koffie/thee. Opgave is noodzakelijk via www.gaasterlandsenatuurweek.nl.

Wann:
29 oktober
Preisinformationen:
Ab 4,00 €
Entfernung zu Ihrem Standort:

Hier finden Sie Lezing over nachtvlinders 'Van Lieveling tot Weeskind'
Bezoekerscentrum Mar en Klif

De Brink 4
8567 JD Oudemirdum
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse

Suchen & Buchen

Reisegruppe