Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Halloween Playground voor honden

Oosterzee

Durf jij het aan om met jouw hond bij ons te komen griezelen op onze Halloween playground? De hal wordt voor een deel in Halloweensfeer ingericht voor 2 weekenden. Baas en hond worden beide goed verzorgd.

Hier schon mal ein Vorgeschmack

We gaan op 26, 27 oktober en 2 en 3 november een heus Halloween playground neerzetten met special effect! (Uiteraard geen effect waar honden van kunnen schrikken zoals harde knallen). Samen lekker griezelen, spelen en snuffelen. Wij trekken alle materialen uit de kast waardoor er een interactieve playground ontstaat waar jij op een leuke manier bezig kan zijn met je hond. Of dit nu snuffelen is naar koekjes of op een leuke manier bezig/trainen bent met de attributen.

Als jullie het aandurven word je ontvangen met een typische Halloween lekkernij en staat er ook wat te drinken klaar. Jullie krijgen 30 minuten de tijd om lekker op eigen initiatief te snuffelen, zoeken en spelen op de playground die speciaal voor Halloween is aangekleed met special effects! Je hebt dus meer als voldoende tijd om samen lekker bezig te zijn en te oefenen met al het materiaal wat klaarstaat voor jullie.

Je bent alleen met jouw hond, tenzij je boekt voor maximaal 3 andere hondjes. Er zijn dus geen andere vreemde honden, of personen aanwezig. Het is geschikt voor alle honden van alle leeftijden, dus van pup tot senior.

Kosten: € 19.99 inclusief allergenen vrije koekjes, en wat drinken en lekkers voor de baas. Reserveren is verplicht en mag individueel of met maximaal 3 andere honden die je kent. Dit kan door een appje te sturen naar +31614482124 of via de onderstaande link: https://forms.gle/vQvqQrkR8aRN5X7B7
 
Iedere andere hond met andere handler + € 5,- in hetzelfde tijdsslot. Kom je alleen met je eigen honden (maximaal 4) dan blijft het € 19.99.
LET OP! Wil je begeleiding hebben met de oefeningen en materialen dan kan dit erbij geboekt worden voor € 5,-. Zie de beschikbare tijdslot(s) hieronder en voor een actueel overzicht houd onze pagina in de gaten of neem even contact op met Jeffrey 06 144 82 124.

Preisinformationen:
Ab 19,99 € (Vorverkauf)
Entfernung zu Ihrem Standort:

Hier finden Sie Halloween Playground voor honden

Hondenschool - Dogs with a Hobby
westeind 3a
8536TA Oosterzee
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse

Suchen & Buchen

Reisegruppe